Diploma of Hospitality Management
Cenník
O kurze
Táto kvalifikácia poskytuje zručnosti a vedomosti pre riadenie v oblasti pohostinstva. Študent by mal využívať škálu špecializovaných, technických alebo manažérskych kompetencií na plánovanie a realizáciu vlastnej práce alebo práce svojho tímu.
Kvalifikácia je vhodná pre prácu v zariadeniach:
- reštaurácie
- hotely
- prevádzky stravovania
- motely
- kaviarne
ŠTRUKTÚRA KURZU
Diplom riadenia v pohostinstve má 23 predmetov a je v nej zahrnutý Certificate III in Hospitality:
- Informácie o pohostinstve
- Pohostinská služba
- Pracovné zručnosti
- Skúsenosti so zákazníckymi službami
- WHS 1
- Služby recepcie
- Vytváranie obchodných dokladov
- Informácie o návštevníkoch
- Prezentačné schopnosti
- Hygiena
- Financie 1
- Riadenie ľudských zdrojov 1
- Bezpečnosť jedla
- Pracovné operácie
- Prevádzkové plány
- Správa rozmanitosti
- WHS 2
- Kvalitný zákaznícky servis
- Obchodné vzťahy
- Regulačné požiadavky
- Riadenie ľudských zdrojov 2
- Personálne riadenie
- Financie 2
Študenti môžu mať nárok na získanie kreditov (napr. pre ďalšie štúdium na Univerzite) na základe skúseností získaných predošlým zamestnaním alebo vzdelaním v príslušnej oblasti.
HODNOTENIE
Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, eseje, skupinové úlohy alebo prezentácie počas kurzu)
VSTUPNÉ POŽIADAVKY
-
angličtina na úrovni upper intermediate, príp. absolvovanie vstupného testu z AJ alebo úspešné absolvovanie 8-10 týždňov štúdia angličtiny na jazykovej škole
-
úspešné ukončenie strednej školy