Certificate III in Hospitality
Cenník
O kurze
Táto kvalifikácia poskytuje vedomosti pre prácu v rôznych pohostinských zariadeniach, ako sú reštaurácie, hotely, motely, kluby, krčmy, kaviarne a kaviarne. Študenti sa naučia mať určitú zodpovednosť za ostatných a poskytnúť technickú radu aj podporu tímu.
ŠTRUKTÚRA KURZU
Certifikát III v hoteliérstve má 13 predmetov:
- Informácie o pohostinstve
- Pohostinská služba
- Pracovné zručnosti
- Skúsenosti so zákazníckymi službami
- WHS 1
- Služby recepcie
- Vytváranie obchodných dokladov
- Informácie o návštevníkoch
- Prezentačné schopnosti
- Hygiena
- Financie 1
- Riadenie ľudských zdrojov 1
- Bezpečnosť jedla
Študenti môžu mať nárok na získanie kreditov (napr. pre ďalšie štúdium na Univerzite) na základe skúseností získaných predošlým zamestnaním alebo vzdelaním v príslušnej oblasti.
HODNOTENIE
Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, eseje, skupinové úlohy alebo prezentácie počas kurzu)
VSTUPNÉ POŽIADAVKY
-
angličtina na úrovni upper intermediate, príp. absolvovanie vstupného testu z AJ alebo úspešné absolvovanie 8-10 týždňov štúdia angličtiny na jazykovej škole
-
úspešné ukončenie strednej školy