Diploma of Hospitality Management
Cenník
O kurze
Táto oblasť sa týka rýchlo rozvíjajúcich sa odvetví, ako sú hotely, plavby, letecké spoločnosti, reštaurácie, bary a kluby. Tento kurz pripraví vás oboznámi s potrebnými zručnosťami a praktickými znalosťami ako viesť tím ako manažér vo vedúcej pozícii vrámci cestovného ruchu. Po ukončení budú absolventi mať
znalosti a skúsenosti potrebné pre prácu v hoteli ako manažéri, manažéri reštaurácií, pohostinstiev apod.
Možné názvy pracovných pozícií pre túto kvalifikáciu zahŕňajú:
Event manažér
Bar manažér
Manažér kaviarne alebo klubu
Front Office manažér
Manažér v kuchyni
Hotelový manažér
Manažér reštaurácie
ŠTRUKTÚRA KURZU
Prezentácie ICT
Obchodné doklady
Cestovný ruch
Kultúrna citlivosť
Udržateľnosť
Pracovné operácie
Finančné rozpočty
Manažment ľudských zdrojov
Rozmanitosť na pracovisku
Zákaznícky servis
WHS a predpisy
Marketingová stratégia
Prevádzkové riadenie
Bezpečnosť jedla
Vzťahy s klientmi
Školenie na pracovisku
HODNOTENIE
Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, skúšky, skupinové úlohy počas kurzu).
VSTUPNÉ POŽIADAVKY
Táto oblasť sa týka rýchlo rozvíjajúcich sa odvetví, ako sú hotely, plavby, letecké spoločnosti, reštaurácie, bary a kluby. Tento kurz pripraví vás oboznámi s potrebnými zručnosťami a praktickými znalosťami ako viesť tím ako manažér vo vedúcej pozícii vrámci cestovného ruchu. Po ukončení budú absolventi mať
znalosti a skúsenosti potrebné pre prácu v hoteli ako manažéri, manažéri reštaurácií, pohostinstiev apod.
Možné názvy pracovných pozícií pre túto kvalifikáciu zahŕňajú:
- Event manažér
- Bar manažér
- Manažér kaviarne alebo klubu
- Front Office manažér
- Manažér v kuchyni
- Hotelový manažér
- Manažér reštaurácie
ŠTRUKTÚRA KURZU
- Prezentácie
- Obchodné doklady
- Cestovný ruch
- Kultúrna citlivosť
- Udržateľnosť
- Pracovné operácie
- Finančné rozpočty
- Manažment ľudských zdrojov
- Rozmanitosť na pracovisku
- Zákaznícky servis
- WHS a predpisy
- Marketingová stratégia
- Prevádzkové riadenie
- Bezpečnosť jedla
- Vzťahy s klientmi
- Školenie na pracovisku
HODNOTENIE
Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, skúšky, skupinové úlohy počas kurzu).
VSTUPNÉ POŽIADAVKY
- angličtina na úrovni vyššieho stredného, príp. absolvovanie vstupného testu z AJ alebo úspešné absolvovanie 8-10 týždňov štúdia angličtiny na jazykovej škole
- úspešné ukončenie strednej školy