Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Diploma of Hospitality Management


Škola: Academies Australasia Group of Colleges
Mesto: Sydney
Kategória: VET
Typ: Tourism and Hospitality

Cenník

Dĺžka
Cena kurzu / týždeň
Cena kurzu spolu
72 týždňov
117 AUD
8 424 AUD

O kurze

Táto oblasť sa týka rýchlo rozvíjajúcich sa odvetví, ako sú hotely, plavby, letecké spoločnosti, reštaurácie, bary a kluby. Tento kurz pripraví vás oboznámi s potrebnými  zručnosťami a praktickými znalosťami ako viesť tím ako manažér vo vedúcej pozícii vrámci cestovného ruchu. Po ukončení budú absolventi mať
znalosti a skúsenosti potrebné pre prácu v hoteli ako  manažéri, manažéri reštaurácií, pohostinstiev apod.

Možné názvy pracovných pozícií pre túto kvalifikáciu zahŕňajú:
Event manažér
Bar manažér
Manažér kaviarne alebo klubu
Front Office manažér
Manažér v kuchyni
Hotelový manažér
Manažér reštaurácie

ŠTRUKTÚRA KURZU

Prezentácie ICT
Obchodné doklady 
Cestovný ruch
Kultúrna citlivosť
Udržateľnosť
Pracovné operácie
Finančné rozpočty
Manažment ľudských zdrojov
Rozmanitosť na pracovisku 
Zákaznícky servis
WHS a predpisy
Marketingová stratégia
Prevádzkové riadenie
Bezpečnosť jedla
Vzťahy s klientmi
Školenie na pracovisku 

 

HODNOTENIE

Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, skúšky, skupinové úlohy  počas kurzu). 

 

VSTUPNÉ POŽIADAVKY

  • angličtina na úrovni vyššieho stredného, ​​príp. absolvovanie vstupného testu z AJ alebo úspešné absolvovanie 8-10 týždňov štúdia angličtiny na jazykovej škole
  • úspešné ukončenie strednej školy
  • Táto oblasť sa týka rýchlo rozvíjajúcich sa odvetví, ako sú hotely, plavby, letecké spoločnosti, reštaurácie, bary a kluby. Tento kurz pripraví vás oboznámi s potrebnými  zručnosťami a praktickými znalosťami ako viesť tím ako manažér vo vedúcej pozícii vrámci cestovného ruchu. Po ukončení budú absolventi mať
    znalosti a skúsenosti potrebné pre prácu v hoteli ako  manažéri, manažéri reštaurácií, pohostinstiev apod.

     

    Možné názvy pracovných pozícií pre túto kvalifikáciu zahŕňajú:
    • Event manažér
    • Bar manažér
    • Manažér kaviarne alebo klubu
    • Front Office manažér
    • Manažér v kuchyni
    • Hotelový manažér 
    • Manažér reštaurácie

    ŠTRUKTÚRA KURZU

    • Prezentácie 
    • Obchodné doklady 
    • Cestovný ruch
    • Kultúrna citlivosť
    • Udržateľnosť
    • Pracovné operácie
    • Finančné rozpočty
    • Manažment ľudských zdrojov
    • Rozmanitosť na pracovisku 
    • Zákaznícky servis
    • WHS a predpisy
    • Marketingová stratégia
    • Prevádzkové riadenie
    • Bezpečnosť jedla
    • Vzťahy s klientmi
    • Školenie na pracovisku 

     

     

    HODNOTENIE

    Pre úspešné absolvovanie odborného kurzu je potrebné splniť kritériá dochádzky v kombinácii so záverečnými skúškami (priebežné úlohy, skúšky, skupinové úlohy  počas kurzu). 

     

     

    VSTUPNÉ POŽIADAVKY

    • angličtina na úrovni vyššieho stredného, ​​príp. absolvovanie vstupného testu z AJ alebo úspešné absolvovanie 8-10 týždňov štúdia angličtiny na jazykovej škole
    • úspešné ukončenie strednej školy






    Kontaktujte nás

    Napíšte čo by vás zaujímalo a radi dobre poradíme.

    Kontaktný formulár
    * povinné údaje